Mikrohüvelyes hajhosszabbítás

lashesandbrows2

Mikrohüvelyes hajhosszabbítás

A hüvelyes hajhosszabbítás még nem túlságosan elterjedt, pedig talán ez a legtartósabb hajhosszabbítási technológia. (Nem összekeverendő a mikrogyűrűvel!)

Hatalmas előnyt jelent, hogy hajhosszabbítás után három-négy hónapon át fent maradhat a póthaj, anélkül, hogy az károsodna, vagy esztétikailag nem lenne megfelelő. Mivel sem ultrahangos, sem hőeljárás nincs a hüvelyes hajhosszabbítás által, ezért igen erősen kíméli a saját hajat.

A mikrohüvelyes hajhosszabbítás a legkényelmesebb, legtermészetesebb, és legkímélőbb módszer jelenleg a hajhosszabbítás technológiák között.

A tincseket három-négy hónap után, újra felhelyezzük, úgy, hogy a póthaj nem veszít a hosszából.

A mikrogyűrűs hajhosszabbításhoz hasonlóan a hüvelyes hajhosszabbításnál is egy fogó segítségével szorítom rá a hajra a póthajat. Az eljáráshoz használt hüvely átmérője 2 -5 mm, hossza 7 mm. A hüvely nagyon pici és vékony, ezért semmilyen kitüremkedést nem okoz a hajon, teljesen természetes hatsású lesz az elkészült frizura. A hüvely a hajtőtől kb. 1 cm távolságban kerül rászorításra a tincsre, ezért bármilyen frizura készíthető, az illesztések láthatatlanok maradnak.