Keraterm

lashesandbrows2

Keraterm

Könnyebbé teszi a haj szárítását és formázását. Csökkenti az egyenesítési időt, küzd a páratartalommal, a statikus hatások ellen. Megfegyelmezi a göndör hajat, keratinnal, karité vajjal és makadámia olajjal gazdagítva, tökéletes védelmet biztosít mind a kémiai eljárások, mind pedig a hajvasaló használata alatt. Táplálj, hidratálja és védi a hajat, miközben hosszan tartó egyenességet biztosít.

Aktív összetevők:

  • KERATIN: Behatol a haj szerkezetébe és vitalitással, élettel tölti fel azt.
  • SHEA VAJ: Segít a száraz haj hidratálásában, hajtőtől egészen a hajvégekig javítja annak szerkezetét, fényt és ragyogást biztosít. Regenerálja a töredezett hajat, és megerősítí az elgyengült szálakat.
  • MAKADÁMIA OLAJ: A makadámia dióból nyert olaj jellemzője a gyors felszívódás. E-vitaminban gazdag, táplálja és hidratálja a hajat. Hatóanyagai által a haj fényes és selymes lesz.

Kezelés menete:

  1. Sampon: Göndörödés meggátló sampon. Eltünteti a begöndörödött hajtincseket és a haj könnyen fésülhetővé válik.
  2. Maszk: Göndörödés gátló pakolás. Segít kibontani a csomókat, táplálja és hidratálja a hajat, hatásosan szembeszáll a göndörödéssel, statikus elektromossággal és nedvességgel úgy, hogy a haj gyengéd, selymes és ragyogó lesz.
  3. Spray: Progresszív hajegyenesítő termo-aktív spray, ami eltünteti a csomókat és a haj simává valamint selymessé válik.