Botugen hajbotox kezelés

lashesandbrows2

Botugen

Érintkezve a hajban lévő nedvességgel, a Botolife molekula kitágul, egy háromdimenziós hálóvá válik, ami a hajszálat erősebbé és nagyobb térfogatúvá teszi. Behatol a problémás területekre, a hajkéreg alá és helyreállítja a sérült szerkezetet belülről. Erősíti a kutikulákat, így teljesen rugalmassá válik. Megerősíti és helyreállítja a törékeny és sérült hajat. Négy lépésben lehet elérni az egészséges térfogat növekedést, tónust és ragyogást, ugyanakkor sérült területek újjáépítését a haj kutikuláinak helyreállítását és elérni a fehérje egyensúlyt.

Hatóanyagok:
Exkluzív összetétel a Botolife, keratin és hialuronsav összetétel nyújt rendkívül hatékony eredményeket. Antiallergén, parabén mentes

  • BOTOLIFE: Behatol a problémás területekre, a kéregbe is és helyreállítja a sérült hajat belülről, erősíti a kutikulát, és így teljes és rugalmas hatás.
  • KERATIN: Visszaállítja a hajszál elvesztett fehérjéit, így megerősíti, és ellenállóbbá, erőssé és robusztussá teszi.
    Ehhez tökéletesen illeszkedik a haj, javítása és átalakítása is.
  • HIARULONSAV: Ellenőrzi a haj nedvességét és feltölti rosszul hidratált területeket, visszaállítja a megfelelő mennyiségű nedvességet, így éri el a teljes haj feszesítő és simító hatást.